Tracks Recycle

Inlämningsvillkor

Vad tar vi emot?

Vi tar emot kvalitetsprodukter inom outdoor, träning och friluftsliv. Kläder, skor och utrustning skall vara i fint skick, dofta fräscht och vara nytvättade. Tänk på allergiker och var noga med att kläderna är fria från djurhår. Rolla det som behövs och förslut gärna kläderna i plastpåsar direkt efter tvätt så håller de sig fräscha.

Vi vill erbjuda ett uppdaterat sortiment med noggrant utvalda produkter. Är du osäker på om dina produkter kan säljas – ta med dom till butiken för utvärdering eller skicka oss ett mail med foto och kort info om produkten.

Vi säljer prylar efter säsong.

Hur lämnar jag in?

Du kan lämna direkt i butiken alla dagar butiken är öppen. Observera att det ofta är högt tryck på helgerna då vi inte alltid har möjlighet att lämna prisförslag omgående.

Du kan skicka dina prylar till butiken. Maila på info@tracksrecycle.se så berättar vi hur. Vi returnerar inte prylar som vi inte ser kan säljas.

Hur sätts priset?

Prissättning sker i samspel mellan butikspersonal och säljare. Det vanligaste är att vi gör en bedömning och ger dig ett förslag. Förslaget får godkännas på plats i butiken alternativt besvarar du det inlämningskvitto som kommer per mail om pris i butiken inte kan lämnas. Prylarna läggs ut till försäljning dagen efter inlämning (om ej stängt).

Vid prissättning tittar vi på skick, slitage, pris i ordinarie butik, kampanjer och efterfrågan hos våra kunder.

Ev. prissänkning sker i samråd mellan butikspersonal och säljare.

Vad händer med prylar som inte säljs?

Det finns ingen tidsgräns för hur länge dina prylar får vara i butiken. Men – vi säljer efter säsong och har begränsat utrymme. Därför behöver vi löpande rensa ut produkter som inte säljs. Det beror på säsong, väder och efterfrågan. Du som säljare får då ett mail och kan välja mellan att hämta produkten inom en vecka alternativ skänker vi den vidare.

Hur får jag betalt?

Vi säljer på kommission vilket betyder att du får betalt om och när dina prylar sålts. Du får alltid 50% av försäljningspriset. Pengar sätts in på ditt bankkonto veckan efter försäljning (om ej röda dagar).